A kisfiam múzeumban nézelődött, én pedig a székhelyszolgáltatónál

Mikor legutóbb mentem a fiamért a suliba, már a kapuban azzal fogadott, hogy a következő héten osztálykirándulásuk lesz. Budapestre, a Közlekedési Múzeumba és a Csodák Palotájába készültek. Örültem neki, hogy ezeket a programokat találták ki az osztállyal, mert biztos voltam abban, hogy kisfiamnak minden nagyon tetszeni fog, amit ott lát majd.

Az iskola parkolójából indultak a nagy napon, amit már tűkön ülve várt. Én aznapra szabadságot vettem ki, mert elég sok tennivaló és ügyintézés feltorlódott otthon. A teendőimmel végezve leültem a gép elé, hogy olvasgassak egy kicsit. Volt már valami, ami régen piszkálta a fantáziámat és szerettem volna utánanézni az interneten. Most erre szerencsére itt volt a lehetőség.

Már egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy a saját lábamra álljak és vállalkozást indítsak, de még csak ötlet szintjén fogalmazódott meg a dolog. Azt sejtettem, hogy nem egyszerű egyedül csinálni mindent és rengeteg dologra kell figyelni, ezért igyekeztem sokat olvasni és minél szélesebb körben tájékozódni a lehetőségekről.

Múltkor a leendő könyvelőmnél elkaptam egy beszélgetésfoszlányt két ügyfél között a székhelyüzemeltetésről és ennek szerettem volna utánajárni. A keresőt segítségül hívva találtam meg a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ weboldalt, ami rengeteg érdekes és hasznos információt tartalmazott számomra a székhelyszolgáltatásban rejlő lehetőségekről.

Úgy gondolom, hogy azok számára, akik most szeretnének vállalkozást indítani, ez a szolgáltatás kincset ér. Miért? Mert ezzel a lehetőséggel rengeteg pénzt spórolhatunk meg. Tudjuk, hogy akik most vágnak bele cégalapításba azoknak minden bizonnyal az utolsó fillér is számít. Nagyon kevésen is múlhat egy kezdő vállalkozás sikere.

Megtudtam, hogy egy vállalkozás, ahogyan azt a törvény is engedi, ott üzemelteti székhelyét, ahol csak akarja. Ha valaki nem akarja induló cégének székhelyét otthonában üzemeltetni, mert mondjuk nincs pénze irodabérletre, vagy nem szeretné az otthonában fogadni a hivatalos küldeményeket, vagy hatóságokat, akkor ezzel megbízhat vállalkozást is. A székhelyüzemeltetés magában foglalja mindazokat a kötelezettségeket, amelyeket a törvény egy működő vállalkozás számára előír.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ egy több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező nagy szakértelemmel bíró vállalkozás. Két irodát üzemeltet Budapesten, egyet pedig Újlengyelben. nagy gyakorlatuk van hatóságkezelésben és a cégjogi ügyekben, ezenkívül pénzügyi szempontból is rendkívül stabil lábakon állnak.

 Szolgáltatáscsomagjaikon beül vállalják a cégnév cégtáblára történő kihelyezését, úgy ahogyan azt a törvény előírja. Emellett elvégzik a teljes körű adminisztráció lebonyolítását, különös tekintettel a bejövő postai küldemények kezelésére. Kapcsolatot tartanak a hatóságokkal és fogadják is őket, még az esetleges kényszerintézkedéseket is tűrik.

Kétféle csomagjuk van, az egyik a budapesti, a másik pedig az IPA mentes újlengyeli. Mindkét csomag tartalmazza a fent felsorolt szolgáltatásokat és a kezdő hat havi díj mellé egy ajándék hónap is jár. Az áraik nagyon jutányosak meg is lepődtem, hogy milyen keveset kell fizetni havonta ilyen széleskörű szolgáltatáscsomagért. Egy órán belül létrejöhet a befogadó nyilatkozat, fizetni pedig később, szerződéskötéskor is elég. Ha szeretnénk, vihetjük a saját ügyvédünket is, ennek hiányában ők is biztosítanak jogászt, ha szükséges.

Áttanulmányoztam tehát az összes lehetőséget és annyira belemerültem a témába, hogy észre sem vettem, mennyire elszaladt az idő. Már este volt, menni is kellett a kisfiamért az iskola parkolójába, ahová a kirándulás estéjén érkeztek meg. Nagyon jól érezte magát, tele volt élménnyel, egész úton hazafelé csicsergett a kocsiban, hogy mennyi érdekes dolgot látott a múzeumban. Én pedig éppen ilyen lelkesen meséltem este a férjemnek a székhelyszolgáltatásról.