A külföldi utazás előtt tartsunk egy emlékezetes bulit ezzel a géppel!

Olyan furcsa, hogy sokszor teljesen el is feledett része az életnek az, hogy mikor egy idegen országba kerülünk, milyen kultúra fog fogadni minket. Szerintem ez főleg azért van, mert a mai világban minden úgy tűnik, mintha egyforma lenne. Elvégre megnézzük csak a telefonunkon, hogy miként lehet eljutni valahova, veszünk egy repülőjegyet és már kész is vagyunk. Sajnos azonban saját tapasztalatból mondom, hogy ez sokszor egyáltalán nem ilyen egyszerű.

Egy másik országba érve, új szabályokat kell megértenünk. Az internet világában már minden úgy tűnhet, hogy egységesítve van és minden gond nélkül át tudunk lépni határokat. Az országoknak azonban megvannak a saját kis furcsa különbségei. Ezért is jó, ha az ember már előre megnézi, hogy mikre érdemes odafigyelni az adott ország kapcsán. Egy helyi ismerőst megkérdezni mindig a legjobb választás, de természetesen más lehetőségek is vannak.

Azért is járt ez a téma annyira az eszemben, mert pár héten belül ki fogok utazni külföldre és előtte szerettem volna egy bulit szervezni. Valami különlegeset akartam az esemény során, amire az emberek emlékezhetnek, végül pedig a Selfiegép fotósarok szolgáltatására esett a választásom. Azért döntöttem elsősorban mellettük, mert a keresőben kifejezetten előkelő helyet foglaltak el, ez pedig mindig azt jelzi, hogy az oldallal törődnek.

Nem ez volt az egyetlen jel azonban, ami erre utalt. Tényleg, óriási különbség van aközött, mikor az ember egy átlagos és egy különleges oldalra lép fel. Az utóbbi kategóriába tartozott a Selfiegép oldala is. Látszott a designon, hogy mennyire odafigyeltek arra, hogy az első pillanattól kezdve megragadják a figyelmünket. A grafikusaik úgy alkották meg az egészet, hogy ne legyen túl giccses, mégis fiatalos és könnyed hangulatot tudjanak kölcsönözni neki.

Engem főleg a fotósarok szolgáltatás érdekelt, úgyhogy elkezdtem keresni azt a menüpontot, ahol erről bővebb tájékoztatást tudok kapni. Rövid időn belül meg is találtam, ami annak volt köszönhető, hogy a menük rendszere nagyon intuitív és a felhasználóra szabott. Már ezért is éreztem, hogy könnyedén megbízhatok bennük, miközben azonban elkezdtem olvasni a fotósarok tájékoztatóját, még jobban elhittem, hogy ők lesznek a helyes választás.

A leírás főbb részei között nagyon könnyen lehet navigálni. Nem azt mondom, hogy rövid a szöveg, amit biztosítottak számunkra, hanem átlátható. Ezt az teszi lehetővé, hogy a szöveg nagyon jól van tördelve és színes képeket is mellékeltek hozzák, amik megtörik a szöveg egyszerű monotóniáját. A tájékoztatót olvasva megtudhattam, hogy mi is teszi különlegessé a Selfiegép fotósarok szolgáltatását.

Tényleg, annyira egyszerűen lehet használni a minőségi kamerájukat, hogy bárki magának el tudja készíteni a fényképet. Egy bulin azonban mindig történhetnek váratlan dolgok és erre a Selfiegép csapata abszolút felkészült ezekkel kapcsolatban. Mindig kinn lesz velünk egy kollégájuk, aki egész este figyeli azt, hogy a Selfiegép rendesen be legyen állítva. Ha bármi gond van, akkor pedig természetesen segít nekünk. Engem ez nagyon megnyugtatott, hiszen így eggyel kevesebb dologra kell majd figyelnem az esemény során.

Könnyen fel tudtam velük venni a kapcsolatot. Egyszerűen csak le kellett tekernem a tájékoztató aljára és már meg is adhattam az elérhetőségeimet. Ezek főbb adatok voltak, amiknek szerintem mindenki teljes mértékben tudatában van. Az ígéreteiket beváltották és mindenki imádta a fotósarok részlegét a bulinak. Máskor is hívni fogom őket.