A számomra is bevált szérum

Szerintem a kultúra az élet elengedhetetlen része. Legalábbis én biztos, hogy nem tudnék kultúra nélkül élni. De nem csak én, hanem nagyon sok barátom és ismerősöm sem. Mi egy olyan réteget képviselünk és olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akiknek bizony a kultúra nagyon is fontos és sokan támogatják is.

Például az egyik barátom az egyik színházban önkéntes. Ez azt jelenti, hogy a saját szabadidejében jár oda és segít, amiben kell. Persze ezért cserébe bármelyik előadást megnézheti anélkül, hogy fizetnie kellene érte. Neki ez így nagyon jó és már évek óta csinálja ezt.

Egy másik barátom pedig nagy múzeumba járó, akinek szinte mindene a múzeumok. Amikor külföldre utazik, akkor is szinte csak a múzeumokat nézi meg és van, hogy a leghíresebb látványosságokat kihagyja.

Pont ezzel a barátommal mentem el múltkor egy múzeumi megnyitóra, ahol elpanaszolta, hogy ödéma van a szeme alatt. Majd én egyből ajánlottam neki az InstanTense Plus szérumot, ugyanis nekem is volt korábban ilyen ödémám és nekem nagyon bevált, hogy elkezdtem használni rá ezt a fajta krémet.

Az ödéma tulajdonképpen egy folyadékkal teli duzzanat a szem alatt vagy szem környékén. Alapesetben azt lehet elmondani róla, hogy ez szinte az élet velejárója, hiszen az idő múlásával az öregedéssel teljesen normális, ha megjelennek ödémák a szemünk alatt. Ha nincs vele semmilyen problémánk, akkor teljesen ártatlanok és nem kell félni tőle, csupán esztétikailag nem túl szép, amin könnyen lehet változtatni az InstanTense Plus szérummal.

Persze az is előfordulhat, hogy tartósan nem múlik el, esetleg fájdalmas vagy a jobb szem viszket, vagy a bal, akkor akár érdemes vele orvoshoz fordulni, mert ebben az esetben akár valamilyen komolyabb problémát is jelezhet.

Az ödéma kialakulásának emellett még számtalan oka lehet. Nagyban függ attól is, hogy hogyan élünk. Ha túl stresszes az életünk, túl sok alkoholt fogyasztunk, dohányzunk és legfőképpen nem alszunk eleget, akkor talán ne is csodálkozzunk azon, ha ilyesmik jönnek elő az arcunkon. Az is hozzájárulhat a kialakuláshoz, hogy mentálisan és lelkileg milyen állapotban vagyunk. Itt ugyanaz érvényes, hogy a lelkileg nem túl jó passzban lévő embereknél sokkal nagyon eséllyel alakulhatnak ki ödémák.

Az InstanTense Plus, amit én is használok egy rendkívül magas minőséget képviselő krém, melyet a como-i székhelyű Laumar cég gyárt és forgalmaz. Már évtizedek óta kozmetikumok fejlesztésével, kutatásával és gyártásával foglalkoznak. Igyekeztek egy olyan szérumot kifejleszteni, amihez szinte prémium minőségű hatóanyagokat használtak fel és amit hosszú kutatás előzött meg.

A cél és a minél maximálisabb elégedettség elérése érdekében híres egyetemek kutatóival és a bőrgyógyász szakma kiemelt szakembereivel dolgoztak együtt. A terméket természetesen laboratóriumi körülmények között vizsgálták, egészen pontosan a BioBasic Europe kutatóintézete végezte a független klinikai vizsgálatot.

Azért is szeretek ettől a cégtől rendelni, mert gyakorlatilag már másnap megkapom a megrendelt szérumot és nem kell akár heteket várni. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi hétköznapokon, munkaidőben. A házhozszállításért nem kell külön fizetni, nem számolnak fel érte külön díjat, csak abban az esetben, ha valaki nem magyarországi címre, hanem mondjuk valamelyik környező országba kéri. Sőt, akár a honlapon, akár a futárnak is tudok fizetni utánvéttel, amikor megkapom a terméket.

Úgy láttam a barátom arcán, hogy nagyon felkeltette az érdeklődését és most már ő is tudja, hogy mit kell csinálni akkor, ha a jobb szem viszket vagy a bal.