Autós szűrők – Szűrők | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Egy kis autós kultúra tőlem nektek – hogy álltok az autós szűrők kérdésével? Lehet, hogy nem ez az a téma, amit mindennap forgattok a fejetekben, amikor arra gondoltok, hogy miről hallanátok szívesen egy múzeumban. De ez egy blog, ahová mindenféle izgalmas bejegyzések kerülhetnek időnként, éppen ezért ma arra gondoltam, hogy nem azt fogom leírni, hogy milyen volt legutóbb bejárni Róma minden egyes szegletét (ezt is leírom majd egy következő bejegyzésben, nyugi), hanem inkább előhozok egy olyan témát, ami még nektek is fontos lehet. Autós szűrők – Szűrők | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

Tudtátok, hogy az autóba is kell szűrő? Hát persze, hogy tudtátok! Vagy mégsem? Pedig egészen logikus dologról van szó, gondoljatok csak bele. Az autó levegőt szív be ahhoz, hogy működni tudni. Bármilyen levegőt már mégsem szívhat be, valamiféle szűrésre szükség van ahhoz, hogy ne jussanak be olyan dolgok a motorba, amik nem oda valók.

Ebben a kérdésben lehet segítségünkre az olajwebshop.hu és az ő autós szűrőik. Alapvetően kétféle termékkel foglalkoznak, vagyis jobban mondva két gyártó termékeit forgalmazzák. Az ezekhez tartozó kalkulátorok fenn vannak a honlapon és még az is össze tudja rakni, hogy mire lehet szüksége, aki egyébként nem feltétlenül mozog otthonosan az autószerelésben.

Autós szűrők – Szűrők | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Először is meg kell adni, hogy milyen típusú járműhöz keres valaki szűrőt. Ez érthető, hiszen egy motorhoz nem ugyanakkora termékre lesz szükség, mint mondjuk egy kamionhoz. Ha pedig azt nézem, hogy ezen belül hogyan osztályoznak, akkor egy kicsit mélyebbre kell ásni.

Az autós szűrők – szűrők területén úgy lehet tovább haladni az olajwebshop.hu-n, hogyha megadjuk, hogy milyen besorolású, milyen fokozatú motorolajhoz szeretnénk azt megvásárolni. Ezekben a jelölésekben, amik a nemzetközi SAE szabványnak felelnek meg ugye benne van, hogy milyen fokozatú a motorolaj, ,vagyis hogy milyen viszkozitása és milyen teljesítménye van, valamint az is kiolvasható, hogy milyen hőmérsékletekhez ajánlott – hiszen a viszkozitás szempontjából ez egy igen fontos kérdés.

Szóval, ezt is tudni kell ahhoz, hogy a megfelelő szűrőt tudja valaki kiválasztani a kínálatból. Autós szűrők – Szűrők | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Pont a megbízhatóság miatt az, hogy itt most melyik gyártó termékét választjuk ki talán nem is olyan fontos, hiszen csak olyan termékek vannak, amik megbízhatók. Igaz, az is lehet, hogy az egyik kimondottan csak egyféle járműhöz gyárt szűrőket, míg a másik egy kicsit szélesebb spektrumot fed le a termékeivel.

Legyen bárhogy is, az olajwebshop.hu termékeivel mindig jól jártok, én legalábbis csak ajánlani tudom őket az eddigi tapasztalataim alapján. Autós szűrők – Szűrők | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból – na meg ha bármi más kell ilyen autós témakörben, akkor ugorjatok be az üzletbe, vagy nézzetek körül a webshopban és jó eséllyel meglelitek hamar, amit kerestetek.