Egy kiállításmegnyitó margójára: figyelni kell a nyomtatóra is!

Az egyik barátnőmnek nemrég nyílt meg az első saját, önálló kiállítása. Nem csoda, hogy nagyon is készült az eseményre és hetekig-hónapokig csak ezen járt az esze. Persze vannak olyan dolgok, melyeket nem lehet előre bekalkulálni, ilyen volt például, hogy elromlott a nyomtatója. De hála a nyomtatoalkatresz.hu webáruháznak, hamar meg is volt a megoldás.

Az első mindig különleges, egyedi, és megismételhetetlen. A barátnőm első kiállítására így is készült, tudta, hogy nem lesz több belőle. Egy csodaszép kiállítóterembe hívták meg, hogy állítsa ki különleges festményeit, melyek mind a hazánk különleges tavait, folyóit ábrázolták. A vizet különösen nehéz megjeleníteni a festményeken, de a barátnőm ebben profi. Sok-sok év munkája, gyakorlása, elhivatottsága áll emögött.

Kitalálta, hogy a kiállításmegnyitóra érkező vendégeket egy apró ajándékkal köszönti majd. Egy olyan festmény miniatűr másával, amit a Balatonról festett. És ezt a saját nyomtatójával szerette volna kinyomtatni.

A számításába azonban hiba csúszott, mert hiába volt festék a nyomtatóban, mégsem működött megfelelően. Ekkor kereste fel a Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu webáruházat, ahol meg tudta vásárolni a szükséges alkatrészt a nyomtatójához, ami hamar meg is érkezett. Így végül a történet sikerrel zárult, mindenki örült az ajándéknak.

A nyomtatoalkatresz.hu online boltra már többször is felhívta egyébként a figyelmemet, elmesélte, hogy ő mindig itt vásárol festékpatront a nyomtatóba. Hisz mennyiségi kedvezményeket ad az áruház, már két darab vásárlásától is. Hogy gyorsak és megbízhatók, ráadásul gyári és utángyártott patronokat is lehet itt vásárolni. Így mindenki maga döntheti el, hogy milyet is szeretne.

Az akciós árak mellé pedig még ingyenes szállítás is jár. Ami azért nem elhanyagolható szempont, hisz sokszor a szállítási költség majdnem annyi, mint maga az áru értéke, vagy pedig olyan értékhatárt állapítanak meg, hogy azt azért kétszer meggondolja az ember, hogy kell-e neki egyszerre ennyi minden. A nyomtatoalkatresz.hu webshopban értékhatártól függetlenül ingyenes a házhoz szállítás, ezért is szeret a barátnőm itt vásárolni.

És egy ideje pedig már én is, sőt, a családban lévő nyomtatókhoz is itt szerzem be a patronokat, tonereket. Még csak elrontani sem lehet a vásárlást, a felület egyszerűen kezelhető, tiszta és világos. Elég csak kikeresni a nyomtató pontos típusát, máris láthatjuk, hogy mit is kaphatunk ehhez a nyomtatóhoz.

A patronokon és tonereken kívül többféle alkatrész is található a webshopban, és a vásárláskor egyértelműen jelzik azt is, hogy mikor várható a szállítás. Ami a legtöbb esetben valóban csak pár nap. Ami igazán megnyugtató érzés.

A nyomtatoalkatresz.hu oldalán azonban nem csak ilyesmit lehet venni, hanem fotópapírt is, fényes és matt formában. A barátnőm is rendszeresen itt veszi meg a szükséges papírokat, mert tudja, hogy jó minőségű árut kap a pénzéért. Ráadásul ezekre még garancia is jár.

A honlapon fel van tüntetve, hogy a gyári kellékanyagok esetén a gyártó határozza meg a garancia időtartamát, ami három hónaptól egy évig terjed. És ugyanígy jár a garancia a nem gyári, azaz az utángyártott dolgokra is. Ez a garancia pedig a vásárlástól számított egy évig érvényes.