Gondok a múzeumban

Nem rég valóra vált az álmom és felvettek idegenvezetőnek egy múzeumba. Kicsit izgultam az interjún, de szerencsésre minden könnyen ment, azt mondták úgy vélik, hogy a problémamegoldó képességem még jól jöhet a szakmában. És ami azt illeti ez elég hamar beigazolódott. Már a harmadik hete dolgoztam ott, amikor egyik reggel arra lettünk figyelmesek a kollegáimmal, hogy áll a víz a folyosón. Mint később kiderült az egyik radiátor meghibásodott, az egyik cső eltört és szanaszét spriccelt belőle a víz. A főnököm azonnal lezáratta a múzeumot és elküldött az irodájába, hogy keressek a neten egy céget, akik SOS ki tudnak jönni, még mielőtt ennél is nagyobb kár keletkezne.

Így is tettem, gyorsan leültem a gép elé és végignéztem a lehetőségeket. A választásom végül a vizgazfutesszerelo24 hu oldalára esett, egy több, mint harminc éves tapasztalattal rendelkező fűtés, gáz, és vízrendszer szereléssel, telepítéssel, cserével, karbantartással és javítással foglalkozó cégre, akik történetesen a nap bármely órájában riaszthatók sürgős esetekhez. Pest megye és Budapest területén vállalnak helyszíni kiszállást, oda azonban akár egy órán beül is.

Azt olvastam róluk, hogy kizárólag olyan szakembereket alkalmaznak, akik rendelkeznek a megfelelő képesítéssel, gyakorlattal és tapasztalattal. Ez olyannyira igaz, hogy miután felhívtam őket, és felvázolták a problémát már tudták is, hogy milyen intézkedésekre lesz szükség és erre felszerelkezve indultak el. Állításul szerint nem létezik olyan hiba, amit ne tudnának elhárítani, legyen szó akár fűtő rendszerről, vízvezetékről, vagy kazánról.

A munkájukra szerencsére garanciát is vállalnak, amivel biztosítják az ügyfeleiket a precíz és profi szolgáltatásról. A garancia a végzett beavatkozástól függően változhat, de sok esetben még az öt évet is meghaladhatja. A munkájukat követően az érintett berendezés meghibásodása esetén a vizgazfutesszerelo24 hu szakemberei visszatérnek haladéktalanul a helyszínre és orvosolják a hibát.

vizgazfutesszerelo24 hu

Azt is kiemelik az oldalukon, hogy bár hatékonyan, profin és időhúzás nélkül dolgoznak, természetesen akadhatnak olyan gondok, amelyek megoldása hosszú órákat is igénybe vehet, de a szerelők mindenképpen megteszik a tőlük telhetőt. Képzettségüknek hála ugyanúgy értenek például a régi kazánokhoz, mint a modernebbekhez, és nem jelent számukra problémát egy-egy komolyabb hiba sem. A megbízható beszállítóiknak köszönhetően rendelkeznek a megfelelő alkatrészekkel és eszközökkel, amikre szükség lehet. A duguláselhárítást például nagy nyomású pumpákkal, és spirális eszközök segítségével végzik.

A legtöbb esetben családi házakban, társasházakban, panel lakásokban és ipari létesítményekben dolgoznak, de cégekhez is vállalnak kiszállást, ráadásul a munkájukról hiteles számlát állítanak ki, aminek bemutatásával később hatékonyabban tudunk egyeztetni a biztosítóval.

Ha bárkinek bármilyen problémája támadna az említett rendszerekkel, például csöpögne a csap, nem működne a mosogatógép, vizesednének a falak, nem melegednének fel a fűtőtestek, vagy épp a lefolyó dugulna el, akkor mindenképp érdemes első körben a vizgazfutesszerelo24 hu oldalon kérnie egy visszahívást, hiszen sok esetben az idő valóban pénz, és ha nem akarunk hatalmas vízszámlát kapni, vagy egy elárasztott házban várakozni a szerelőkre, akkor jól jöhet egy  0-24 órában riasztható, megbízható cég.