Kulturáltan ünnepeltük meg a barátnőm lánybúcsúját

A legjobb barátnőimet az egyetemen ismertem meg, akikkel azóta is nagyjából heti szinten találkozunk. Mindannyian bölcsész karon tanultunk, így közel sem meglepő, hogy kulturális területen helyezkedtünk el a diplomázás után. Én például egy múzeumban dolgozok tárlatvezetőként, míg a legjobb barátnőm, Évi, egy könyvtárban dolgozik.

Évinek hamarosan bekötik a fejét, ezért az egyetemi barátnőkkel azon gondolkodunk, milyen programot szervezzünk le a lánybúcsújára. A csajok közül valaki bedobta a közös chatbe a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ linket, ami mindenkinek megtetszett. Nem véletlenül ajánlotta be a BalatonPRO lánybúcsús programjait, ugyanis neki már volt része ebben a remek élményben, amikor tavaly a testvérét búcsúztatták. És mivel nagyon elégedettek voltak mindannyian a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon is felsorolt szolgáltatásokkal, jó szívvel ajánlotta Évi lánybúcsúja alkalmára is.

Meg is néztem az oldalon, hogy milyen programok közül lehet válogatni. Tényleg igazán kulturált módon lehet elbúcsúztatni a barátnőnk lánykorát, ugyanis lehetőség nyílik akár egy egész napos vitorlás kirándulásra a Balatonon. Azonban ha valakit nem vonz annyira, hogy egy egész napot a hajón töltsön, a csomagok között olyan ajánlat is van, amelyben csak pár órás hajókirándulás szerepel. A jó hangulatot a hajókázás alatt a korlátlan italfogyasztás garantálja. A vitorláshoz egyébként képzett, tapasztalt hajókapitány is “jár”, azaz nekünk egy cseppet sem kell az irányítás miatt aggódnunk. A https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon ezeket az opciókat mind megnézhetitek amúgy ti is!

Nagyon szimpatikus nekem, hogy ennyi igénynek igyekeznek megfelelni a szervezők, és ennek fényében alakítani a felkínált programokon. Hiszen ahány társaság, annyiféle igény, és ezzel a BalatonPRO is tökéletesen tisztában van.

A balatoni hajókázás és fürdőzés pedig még csak a kezdet! Az este folyamán lehetőségünk van ingyenes belépésre Siófok legjobb szórakozóhelyeire, a BalatonPRO által biztosított belépő karszalagoknak köszönhetően. És nem csak a belépésünk lenne ingyenes, hanem a helyszínen kedvezményes italfogyasztást is biztosít számunkra a karszalag. Az egész éjjel tartó buli után pedig választhatunk, hogy a vitorláson töltjük-e el az éjszakát, egy privát kikötőben, vagy pedig szállodában. Ezt még meg kell majd vitatnunk a lányokkal.

Másnap pedig egy finom reggelivel indíthatjuk a napot egy Balaton parti szálloda éttermében, remek kilátás mellett, majd utána jöhet egy kis wellness. Igen, a csomagok még ezeket is tartalmazzák igény esetén!

Én abszolút meg vagyok győződve arról, hogy ez a lánybúcsús programkínálat felülmúlhatatlan, és megtaláltuk a befutót. Évi teljesen odalesz az ötlettől, ebben egészen biztos vagyok.