Múzeumban is szerettem volna szép táskát viselni

2015-ben határoztam el, hogy körbe járom a világot, mert mindig is nagyon szerettem a különböző országok kultúráját. A hat év alatt persze sokszor jöttem haza Magyarországra is, ahol szintén imádtam lenni, de megőrülnék egy helyben lenni hónapokig. Ünnepekre mindig hazatértem a szüleimhez és ez most sem volt másképp. Eredetileg csak Húsvétra terveztem az itt maradásom, de annyira vágytam egy kis családi nyugalomra, pláne a jelenlegi helyzetben, hogy egészen nyár végéig maradtam. A nyári hónapokat azzal töltöttük, hogy az ország látnivalóit vettük szemügyre és részt vettünk jó néhány rendezvényen is.

női táska

Imádtam a múzeumokat, ezért is esett a választásom most fővárosunk egyik híres múzeumára, azonban nem sokkal a várva várt nap előtt elszakadt a kedvenc hátitáskám fogantyúja és olyan vacak módon, hogy nem tudták megjavítani sem.

Kirándulásaim során ragaszkodom a hátizsák viseléséhez, múzeum és egyéb kiállítások látogatásának alkalmával pedig csinos is szeretek lenni, ezért nem viselhettem a túrázós fekete táskámat. Magyarországon nem ismertem egy olyan boltot sem, ahol szívesen vásároltam volna. Aztán egyik barátnőm elújságolta, hogy talált egy webáruházat, ahol gyönyörű női táskákat lehet rendelni. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet.

Az annatáska.hu oldalt ajánlotta, ahol számos csinos, nem mindennapi női táska érhető el. A webshopot nézegetve teljesen magával ragadott a termékkínálat és alig tudtam választani a rengeteg szép táska közül. Minőségi, márkás darabokat árulnak, amiről már ránézésre látszik, hogy remek vétel lesz. Különböző kategóriákban lehet kiválasztani, hogy milyen táskát szeretne venni az érdeklődő, pl. van kézitáska, testtáska, válltáska, hátitáska, színházi táska, borítéktáska, táskarendező és még nesszeszer is. A női táska mellett övek és pénztárcák közül is lehet válogatni, amelyekkel így egy teljes szettet össze lehet válogatni.

A hátitáskák közül mindenképpen olyat szerettem volna, amely a legtöbb ruhadarabomhoz illik, de van benne valami különleges, valami egyedi. Ezért esett a választásom egy fekete Bugatti táskára, amely a városban való kiránduláshoz és a rendezvényeken is helytáll.

Gyorsan meg is rendeltem a tökéletes női táskát, amelyre azt ígérték, hogy 1-3 munkanap alatt megérkezik hozzám. Amikor a futár megérkezett a csomagommal már nagyon izgatott voltam, hogy lássam az új táskámat. Várakozásomat felülmúlta, tényleg gyönyörű példány és rögtön meg is mutattam barátnőmnek, aki a webshopot ajánlotta. Így most már nyugodtan és csinosan mehetek a múzeumba is, mivel sikerült időben megérkeznie a rendelésemnek, ami miatt külön hálás vagyok.

Összességében nem szeretek táskát online rendelni, hiszen nem tudom megtapintani és azt sem látom, hogy milyen belülről, és nekem aztán fontos, hogy legyen mindennek helye, akár külön rekeszekben. Az annatáska.hu pont azért is tetszik, mert minden oldalról van fotó a táskákról és bele lehet látni a belsejébe is. Örülök, hogy innen rendelhettem táskát és megismerhettem ezt a remek webshopot, biztosan máskor is fogok erről az oldalról rendelni.