Virtuális múzeum látogatás és nehéz döntések, a pandémia hatása

Sajnos a pandémia a cégünknek sem kegyelmezett, és nagyon fontos döntéseket kellett hoznunk az elmúlt időszakban. Mivel amúgy is elég borongós volt a hangulat, úgy döntöttünk, ha már egyszer komoly dolgokról kell beszélnünk, legalább kellemes környezetben tegyük. Szóval egy virtuális múzeum látogatás keretei között veselkedtünk neki a dolognak. Ez még a téli időszakban történt, de gondoltam megosztom veletek is a tapasztalataimat

Az oldalt (topcegalapitas.eu) Jocó találta, és meg is nyitottuk osztott képernyőn, szépen végig vettük a cégmódosítás rendjét. Sorra vettünk minden apróságot, ami releváns lehet, nehogy egy hét múlva újra kelljen csinálnunk. Végső soron úgy nézett ki, hogy elég lesz a 30 ezer forintos tervet elfogadnunk. De persze előtte, még több dolgon is el kellett gondolkoznunk. Fő volt ezek közül, hogy hogy mehet majd tovább a cég, ha ennyien kilépnek közülünk. Persze két fő nem kellene, hogy akkora jelentőséggel bírjon, de mégis. Két nagyon fontos tagunkat fogjuk nem olyan sokára elveszíteni.

Mivel sokkal jobban tudtam legyűrni a stresszt, ha volt, ami levonja a figyelmem, ezért puszta szórakozásból végigkattintgattam a többi szolgáltatásokon is. Persze, mondhatja az ember, hogy akkor minek volt a múzeum látogatás, de az annyira nem foglalta le az agyam. Ez viszont igen. Elgondolkoztam, a mai generációnak sok szempontból mennyivel könnyebb, hogy pár kattintással és a megfelelő tőkével meg létszámmal máris céget tudnak alapítani. Az oldal nagyon készségesen válaszol minden kérdésre, elindítja útján a feltörekvő leendő cég tulajdonost, és még egy marok pénzkidobásától is megkíméli a székhely szolgáltatással. Sőt blog posztokon még végig is veszik a nehezebb kérdéseket.

Már értettem, Jocó miért bízott meg bennük annyira, hogy itt intézzük mi is a cégmódosítás menetét. Voltak ugyan általunk jobban ismert irodák, de valahogy ez a hely sokkal nagyobb bizalmat keltett bennem, mint azok valaha tudtak. Pedig manapság az ember a saját fejében sem bízhat.

Pár napos töprengés után végül meghoztuk a döntésünket, felhívtuk a top cégalapítást, és pontot tettünk a cégmódosítás menete végére. Ugyan nem egy örömteli alkalom volt, de mindenképp növekedésre késztet. Új tagokat lehet szerezni, új kapcsolatokat ki lehet építeni. És a jövőben, ha ilyenre kerülne a sor nem fogok habozni, hogy felkeressem ezt az oldalt.

Ha esetleg a kedves olvasó is hasonló dolgokon töri a fejét, bátran ajánlom, hogy nézzen be a topcegalapitas.eu oldalára. Még ha a szolgáltatásokat nem is veszi igénybe, rengeteget lehet tanulni mások kérdéseiből is.